Chatsworth Charter High School

Skip to main content
Mobile Menu
Bell Schedules » PSAT Bell Schedule

PSAT Bell Schedule

PSAT Bell Schedule 7:45 AM – 11:49 AM (244 Total Minutes)
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory – Testing 7:45 AM 11:49 AM 244 min
Lunch 11:49 AM 12:19 PM 30 min
Period 1 12:25 PM 12:43 PM 18 min
Period 2 12:49 PM 1:07 PM 18 min
Period 3 1:13 PM 1:31 PM 18 min
Period 4 1:37 PM 1:55 PM 18 min
Period 5 2:01 PM 2:19 PM 18 min
Period 6 2:25 PM 2:43 PM 18 min